Nyhetsarkivet

Har du stoff til hjemmesiden vår?
Ta kontakt med webmaster@historisk-racing.no

Medlemsmøte hos Gasolin.no fredag 29 mars kl. 18:30

23.03.2019 Vi startet sesongen med kick-off møte hos klassesponsor Gasolin.no's lokaler i Porsgrunn. Her blir det mye spennende å se - og kanskje noen gode tilbud som er verdt å få med seg!
Les mer »
Bilde

Bilder fra Goodwood og Silverstone

18.02.2009 Arne Berg har sendt oss bilder fra Goodwood Revival (2007, 2008) og Silverstone Classic. Dette var løp han deltok i sammen med John Haugland i sin Lotus Cortina. Bildene finner du i våre gallerier.
Ler mer om Arne Berg og eventyrene i England (referat fra medlemsmøte februar 08).
THE FUTURE? En Falk i snøen..

Ford Falcon Sprint på gang!

17.02.2009 Gøte Lundblad er i gang med å bygge en 1965 Ford Falcon Futura Sprint.
Les mer »

Goodwood & Silverstone med Arne Berg

11.02.2009 Medlemsmøte, Hvervenbukta, Oslo - Arne Berg vokste opp som nabo til isracing på Østensjøvannet. Som barn ble han da kronisk smittet av lukt, støy og store helter som Basse Hveem og Trond Schea med gassen lavt og snøspruten høyt. Han var dermed dømt til en uhelbredelig lidenskap for motor, og debuterte innen motorsport i 1964, på tohjuling, I speedway.
Les videre om Arne Berg, Goodwood og Silverstone »

Fellesinnkjøp av (obligatorisk) transponder

09.02.2009 Fra og med i år må vi stille med personlige transpondere i løp. Det vil være mulig å leie - men til en pris som gjør at det lønner seg å kjøpe egen. Ved å handle samlet kan vi spare fraktprisen.
Les mer »

Ahvenisto / Hämeenlinna trues av nedleggelse

05.02.2009 Krefter er i sving for å gå avsluttet all motorsport på denne fantastiske, legendariske banen. Vis din støtte til våre venner i Finland ved å signere en underskriftskampanje MOT nedleggelse av banen!
Les mer »
STORT OG VÅTT. Øyet altså. FOTO: Privat

Invitasjon til Trackday 15 Mai

28.01.2009 Fra eks-HRN pilot og bilentusiast Christer Lundem har vi fått et fristende tilbud - en trackday på Rudskogen med mulighet for å kjøre to 30-minutters pass for en slikk og ingenting, samt å oppleve mye heftig maskineri. Her vil vi stå dør til dør med Ferrari og Porsche, samt Corsa Italiana.
Les mer »

Er Historisk Racing noe for deg?

05.01.2009 Historisk Racing er enkelt nok billøp med biler fra bestemte årsperioder. De trimmes og prepareres etter regelverk som gjør at de skal oppleves som i sine glansdager - med ett unntak for litt mer sikkerhet.

Har du lyst til å prøve deg?
Det er lettere å bli med enn du tror »
Vi hjelper deg videre med ditt prosjekt »
Hvor ofte, og hvor kjøres det?  »
Hva koster det?  »
Klasseinndeling og reglement »
FORMEL 3: Francis Horn I Chevron, fra Velodromloppet. Foto: www.racefoto.se

Kaller alle formelbiler!

17.12.2008 Det finnes flere eldre Formelbiler rundt om i landet. Visste du at det finnes klasser med bra startfelt for Formel Vee, Formel Ford, FF2000 og F3 innen historisk? I tillegg har Sports 2000 vokst seg stor. Har du, eller vet du om en formelracer som står og støver ned? Hva med å ta den frem og få igang formelracing i Norge?

Bli med i diskusjonen på forumet »
Bilde

Førerprofiler etterlyses!

09.12.2008 Det er faktisk spennende å lese om akkurat deg og din bil! Vi ønsker derfor at alle som står oppført som deltakere eller prosjekter i arbeid sender noen ord om seg selv og bilen til post@historisk-racing.no.
Korrektur på eksisterende profiler er selvfølgelig også ønsket.