Nyhetsarkivet

Har du stoff til hjemmesiden vår?
Ta kontakt med webmaster@historisk-racing.no

Medlemsmøte hos Gasolin.no fredag 29 mars kl. 18:30

23.03.2019 Vi startet sesongen med kick-off møte hos klassesponsor Gasolin.no's lokaler i Porsgrunn. Her blir det mye spennende å se - og kanskje noen gode tilbud som er verdt å få med seg!
Les mer »

Disse bilene finnes - nå må de på banen!

16.04.2009 Styret hadde en liten gjennomgang av hvilke biler/prosjekter som står på listen til NBF for HTP. Og listen var lang - og det lover godt! Men - blir bilene å se på banen i år? Trenger du hjelp til å kommer videre, eller står prosjektet fast pga ting du lurer på? Møt opp på Kickoff-møte 22. April og ta med deg spørsmålene!
Og husk: Deltar du i alle 4 løpene i år, får du en startavgift gratis!!
Se hvor mange biler som finnes på lista til NBF »

Vålerbanen inviterer til farts- og familiefest

15.04.2009 Vålerbanen - [PRESSEMELDING] Nå er racing tilrettelagt for hele familien. Få med deg de nye aktivitetene i årets Racing NM!
Kvalifisering og finaler i klassene: Shortcar, Seven Racing, Formula Basic, GT, Historisk Racing, Standard Production og Subaru cup - samt masse aktiviteter for barn og familie!
Mer om arrangementet »

Skal vi sammen få CSM til å ta av i år også?

28.03.2009 Classic & Sportscar Meeting har blitt et av landets aller mest populære bilarrangementer. Det er det mange grunner til. Men hovedårsaken er at Norsk Sportsvogn Klubb som arrangør legger ned ekstremt mye tid i dette arrangementet, og prøver å gjennomføre det hele med kvalitet i alle detaljer. Litt bedre år for annet.
Les mer »
Bilde

Terminliste SHM 2009

22.03.2009 Det kjøres 4 race-meets, hvorav de 3 beste teller i cupen (man kan mao velge bort en weekend):

16.-17.5. Knutstorp - HMS
12.-14.6. Karlskoga, Sverige - RHK
11.-12.7. Kemora, Finland - HRF
15.-16.8. Våler, Norge - NSK/HRN

Mere informasjon følger så rask som mulig, sjekk våre nettsider www.scandinavianhistoricmasters.com
Foto: Matheson-racing.com

Trond Schea og gullalderen i Norsk motorsport

11.03.2009 Motorsenteret, Hvervenbukta kl. 18:00 - Det var ca. 70 svært lydhøre publikummere som hadde møtt opp på Motorsenteret i går kveld, for å høre 78 år unge Trond Schea fortelle fra sin særs innholdsrike karriere.
Les mer »
Bilde

Appendiks K 2009 på Norsk

09.03.2009 Norges Bilsportsforbund har sluppet vår "bibel" på Norsk.
Du kan laste ned dokumentet her.
 Filen er i pdf-format og krever gratisprogrammet Acrobat Reader.
HOVEDTEMAET var periode H. Foto: www.heppypress.de

Referat: Teknisk møte 28. febr. 2009.

28.02.2009 Automessen, Lillestrøm, kl 15.00 - I panelet : Conny Johansson, Jan Egil Jenssen, Ulf Johannessen.* OPPDATERT MED KOMMENTARER 19.03.09 *

Ulf innledet med å understreke at vi etter å ha kjørt tillemping og dispensasjoner,nå hadde kommet dit at vi måtte tilstrebe å følge FIA-reglementet for historisk racing i størst mulig grad. Det ble videre understreket at eventuelle søknader om dispensasjon fra reglementet skal sendes racingseksjonen i NBF. Historisk Racing Norge er kun høringsinstans, og avgjørelsen ligger hos NBF. Conny innledet med å skissere hovedforskjeller på H1 ( 72-75), H2 ( 76). Det er viktig å være klar over til dels store forskjeller mellom disse periodene (!!) bl.a. når det gjelder bruk av plast-detaljer.
Les hele referatet »

Nok en bane trues av nedleggelse: Ring Djursland

23.02.2009 Våre Danske venner skriver:
Kom på banen racefans! Ring Djursland er i fare for lukning. Vi skal kæmpe mod de få aktivister der forsøger at tage livet af vor elskede bane. Derfor beder vi om jeres hjælp NU!
Med jeres underskrift her, kan I bidrage til, vi også fremover kan dyrke og nyde top motorsport på Djursland. Snak med alle I kender og dem de kender, så vi kan få det spredt ud til så mange som muligt. TAK for jeres hjælp

Legg igjen din signatur også for å bevare banen »

#9 Mads Gjerdrum

21.02.2009 Broadspeed Capri RS3100 GAA
Les mer »
Bjørn skapte alltid god stemning på banen - her sammen med Trond

Bjørn Glestad

18.02.2009 Vi har i dag mottatt det triste budskap at Bjørn Glestad døde i natt. Bjørn, som var en av pionerene i HRN og en av de aller første på banen har gått bort så alt for, alt for tidlig.
Det er helt ufatterlig at en av oss sånn helt plutselig og uventet blir borte, i en alder hvor vi alle tror vi har mange, mange gode år foran oss. Vi vil alltid huske Bjørn som en god konkurrent, og en dyktig sjåfør som alltid kunne by på spektakulær og underholdende kjøring.

Vår dypeste medfølelse til Bjørns familie i en tung tid .
Vi tenker på dere !
- Styret

Les mer »