Depotplan for Rudskogen

I forbinbelse med løpet på Rudskogen 26-27 mai, ønsker vi å prøve ut et nytt depotkonsept.

Målet med en bedre organisering i depotet er å sette løpsbilene i fremste rekke
og få samlet HRN gjengen. Et ryddig opplegg som blir bedre for både publikum,
sponsorer og deltakere. 

Første helg blir litt som en test, vi må se hva som fungerer slik at vi får et flott opplegg til Asfalt Classic i august. 
Vi ønsker å skape litt mere stemning, for publikum og deltager, der det er løpsbilene som er i fokus og det hele ser litt mindre ut som et «Camping Treff» !
Det vil bli holdt av plass til alle HRN-førere, slik at man er sikret en plass  sammen med ‘likesinnende’ , selv om man kommer sent på kvelden.

Vi får satt av et spesifikt område der vi som forening selv fordeler plass til deltagerne. Dette gjør jobben en del mer håndterlig for arrangøren, samtidig som vi får stå samlet.  For å få til dette så må vi ha noen 'kjøreregler':

Dette betyr at hver deltager får reservert en gitt plass der men får plass til løpsbil, telt samt én "servicebil".  Om service bilen er en varebil, tilhenger eller campingbil spiller ingen rolle, men man får kun ha en bil/henger pr. deltager.

 Det vil i tillegg bli satt av et eget område for camping, der de som trenger mer plass utover plassen i depotet, får mulighet til parkere - være seg med egen campingbil eller til mekaniker/familie.


Det er beregnet 4 x 8 meters telt pr. deltager og plass til én bo- eller servicebil (maks lengde 8 m.) bak dette.
Telt settes inntil hverandre slik den totalt bredden kan variere litt. Løpsbiler/telt settes slik at bilen står med med fronten ut mot gaten og service/bo-bil bak dette

De som har buss eller bil over 8 meter - plasserer bilen på langs og setter telt i forkant. Av hensyn til at vi har et begrenset område, må de med større lastebiler/busser også kunne ta inn én evnt. to ekstra biler. (m.a.o, man står sammen med en kompis eller to. disse får de mulighet til å parkere sin "servicebil" bak buss/lastebil.

Formålet med en "opprydding" i depotet er å gjøre det mulig for oss å få stå samlet, slik at får presentert oss bedre for både publikum, sponsorer og deltagere  Det er ønskelig å få depotet til å se mer ut som et billøp enn et camping-treff... :-)

Det fine med dette opplegget er at vi setter av plass til alle, slik at vi får stå samlet alle samme (gjerne klassevis) - og at alle deltagere er sikret en god plassering i depotet, være seg om man kommer tidlig eller sent.   

Vi håper alle støtte opp om dette opplegget og at vi kan bruke Rudskogen helgen som test-helg, før vi fin-pusser på oppsette før Asfalt Classic i August.