Fullt hus da HRN besøkte Kultur på Hjul

Fornebu, Oslo -

Racing-sesongen nærmer seg med stormskritt og HRN avholdt 'Sesong kick-off' hos Fornebu Bilmuseum - også kjent som Kultur på Hjul -  fredag 20. april

I overkant av 35 medlemmer møtte opp til et informativt og spennende møte i hyggelige omgivelser. 

Kvelden startet med kaffeservering før Øistein Hagfors, er en av ildsjelene bak museet, fortalte litt om museet, Fornebu historien og utstillingen.  Et informativt og artig foredrag om kjøretøy på både to og firehjul - ja til og med de som går på skinner! 


Videre ble det omvisning i både museums-lokale og den flotte samlingen de har utstillt der.  Her finnes alt fra Vespa-scootere til Ferrari. 
Det ble også tid til en tur i Eirik Bøle's artige samling av 'udda' biler; alt fra sportsvognen Lysell Rally - som faktisk ble bygget på Fornebu - til amerikanske Midget Sprint-racere og Jaguar E-type med 4 forhjul og midtmontert motor.


Etter pølseservering ble det avholdt medlemsmøtet der bl.a det nye styre ble presentert for medlemmene.
Regelendringer og løpsopplegg ble gjennomgått.  

Andre punkter på agendaen var sponsorarbeide, ny merking av klasser og bilene, samt en påminnelse og debatt om dette med kjøre-disiplin.
Det har vært altfor mye platekontakt i Historisk siste år og dette er noe vi alle vil forhindre og vil jobbe videre med utover sesongen.


Vi takker alle fremmøtte og ikke minst Øistein Hagfors for anledningen og kommer gjerne på besøk igjen!